KAMPPAILULAJIEN PERUSKURSSIT

Barreto Helsinki Ry järjestää eri lajien peruskursseja jotka starttaavat useamman kerran vuodessa. Löydä oma lajisi ja hyppää mukaan iloiseen porukkaan! Mukaan voit tulla täysin ilman kokemusta kamppailulajeista ja innostavat ohjaajamme auttavat sinut ammattitaidolla alkuun! Löydä oma lajisi ja hyppää mukaan rentoon porukkaamme. Lajit ja tunnit sopivat hyvin, vaikka kuntosi ei tällä hetkellä olisikaan rautainen. Sopivia harjoituksia löytyy niin aloittelijoille, kokeneille kuin myös kilpailemiseen tähtääville. Seuramme ehdoton vahvuus on mahtava yhteishenki ja mukaan treenaamaan on helppo tulla.

Voit halutessasi kokeilla osallistua usemmmalle peruskurssille, tai jos sinulla on jo lajitaustaa, voit hypätä suoraan mukaan jatkavien harjoituksiin. Lisäksi hinta sisältää kaikki kuntoliikuntatuntimme.

Aloita kamppailuharrastus tai palaa kamppailu-urheilun pariin huippuhintaan! Ilmoittautumalla kursseille myClub-järjestelmässä varmistat oman paikkasi. Kaikkien kurssiemme ensimmäinen viikko on kokeiluviikko, eli voit aina tutustua lajiin ja seuraamme maksutta.

Lisätietoa löydät kunkin lajin peruskurssi kuvauksen sivuilta.

Kysy ihmeessä lisää!

barretohelsinki(ät)gmail.com

Tuomas Vaskisalmi, 040 9613138

BJJ:n/lukkopainin peruskurssi

BRASILIALAINEN JiUJUTSU PERUSKURSSI
Brasilialaisen jiujitsun peruskurssi alkaa

Thaiboxingin peruskurssi

Thaiboxingin peruskurssi
Thainyrkkeilyn peruskurssi alkaa