Barreto Helsinki on monipuolinen kamppailu-urheiluseura, joka tarjoaa liikuntaa lapsille, nuorille, aikuisille. Meillä voit urheilla, kilpailla tai harrastaa sen mukaan, mikä itsellesi parhaiten sopii. Treeneissä riittää takuulla haastetta kovakuntoisellekin. Tarjoamme myös matalan kynnyksen kuntoliikuntaa ja peruskursseja, joiden avulla on helppo aloittaa liikkuminen. Ideana onkin että jokainen etenee harjoituksissa oman kunto- ja taitotason mukaan.

Pyrimme aina huomioimaan jokaisen ihmisen yksilönä ja tarjoamaan liikuntaa jokaisen omista lähtökohdista ja elämäntilanteesta riippuen. Meillä treenaavat niin tosissaan panostavat kilpa-urheilijat, perheenisät ja -äidit sekä lapset ja nuoret. Myös lapsille ja nuorille on oma ammattitaitoinen valmennustiimi. Tärkeintä lasten ja nuorten liikunnassa on löytää liikunnan ilo ja riemu ja saada se kannettua aina aikuisikään asti.

Lajeja on mahdollisuus harrastaa, ja jos kipinä iskee tosissaan, voi aina laittaa itseään lisää likoon sen verran, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Vahvuutemme on, ettei harjoittelua kuitenkaan oteta turhan vakavasti ja treenikaverit tukevat toisiaan. Yhteisöllisyys on alusta saakka ollut seuramme ykkösvaltti ja rentoon ja vastaanottavaan ilmapiiriin on helppo tulla mukaan.

Seuran puolesta pyrimme mahdollistamaan liikkumisen mahdollisimman laajalla aikatauluikkunalla. Myös vuorotyöläisillä ja kiireisen elämänrytmin omaavilla on oikeus ja vapaus liikkua. Tämä onnistuu parhaiten kun harjoitusaikoja on sekä aamulla, että illasta. Kun sinulla on riittävä taitotaso mieleisessäsi lajissa, on mahdollista myös sopia omia treenejä salilla muiden seuramme harrastajien kanssa ohjattujen treenien ulkopuolella.
Seuralla on aktiivinen Facebook-yhteisö, sekä WhatsApp-ryhmät joiden avulla tämä onnistuu mutkattomasti.

Tervetuloa treenaamaan Malmille Barreto Helsinkiin!