Mitä TemppuKamppailu on?

TemppuKamppailu on aikuisen ja lapsen yhteinen ”treeni”, missä tutustutaan leikin varjolla kamppailulajeihin ja tuetaan nuoren motorististä kehitystä. Opimme pettymään ja käsittelemään ihmismielen tunteiden niin värikästä kirjoa.

Ovet ovat aina avoinna kaikille tutustumaan ja se ei maksa mitään. TemppuKamppailijat jakaantuvat iän mukaan kahteen ryhmään. Vaahtosammuttimissa mennään pienimpien ehdoilla ja tehdään vain leikinomaisia harjoitteita. NinjaPanttereissa vauhti kasvaa ja lapset, tekevät harjoitteita ja kisailevat salin sääntöjen mukaan myös keskenään.

Molempiin ryhmiin ovet ovat aina avoinna tutustumaan ja se ei maksa mitään.

Temppukamppailuryhmä on (2)3-5(6) vuoden ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä lapset oppivat kamppailun alkeita, perusmotoriikkaa ja kehonhallintaa leikin lomassa. Vanhemmat osallistuvat harjoituksiin. Treenit ovat mukavaa yhdessä oloa oman perheen ja muiden harjoittelijoiden kanssa. Saattaa harjoituksissa tulla myös vanhemmillekkin hiki 🙂

Lauantaisin 10.30-11.15 (syyskausi 19.8-joululoma)

Hinta 120 € (Jos tulet kesken kauden mukaan huomioidaan tämä maksussa)

Kokeilu on maksuton ilmoittaudu mukaan tästä https://barretohelsinki.myclub.fi/flow/events/5693943

Yhteiset pelisäännöt:

  • Mukaan sisäliikuntavaatteet ja juomapullo
  • Tunti alkaa ja loppuu riviin missä rauhoitutaan.
  • Kuunnellaan ohjaajaa
  • Ei kielletä, jos ei ole isompaa haaveria tulossa.
  • Ei sana on kielletty (kts. edellinen).
  • Yritetään aina uusia juttuja, ja saa myös keksiä omia temppuja

Ohjaajat:

Tuomas Tiensuu ja muut nuorten valmentajamme.

Lisätietoja:

Lasten- ja nuortenvastuuvalmentaja Tuomas Vaskisalmi
Puh: 0409613138 tai barretohelsinki(ät)gmail.com

Oman paikkasi kurssilla varmistat ilmoittautumalla myClub järjestelmässä tapahtumaan. Voit kokeilla lajia ensimmäisen kerran, eli pelkkä ilmoittautuminen ei sido mihinkään (muista perua ilmoittautuminen jos et jatka).

Kuvaamme mainostarkoitukseen videota ja kuvia harjoituksista. Huolehdimme siitä, että kuvat ovat ”ryhmäkuvaa”. Jos et missään nimessä halua näkyä niin ilmoita siitä vain meille kirjallisesti.