barreto_2016

Mitä Barreto Helsinki tarjoaa kevätkaudella 2016?

Seuramme on monipuolinen kamppailu-urheiluseura, joka tarjoaa liikuntaa lapsille, nuorille, aikuisille. Meillä voit urheilla, kilpailla tai harrastaa sen mukaan, mikä itsellesi parhaiten sopii. Treeneissä riittää takuulla haastetta kovakuntoisellekin. Tarjoamme myös matalan kynnyksen kuntoliikuntaa ja peruskursseja, joiden avulla on helppo aloittaa liikkuminen. Ideana onkin että jokainen etenee harjoituksissa oman kunto- ja taitotason mukaan.

Pyrimme aina huomioimaan jokaisen ihmisen yksilönä ja tarjoamaan liikuntaa jokaisen omista lähtökohdista ja elämäntilanteesta riippuen. Meillä treenaavat niin tosissaan panostavat kilpa-urheilijat, perheenisät ja -äidit sekä lapset ja nuoret. Myös lapsille ja nuorille on oma ammattitaitoinen valmennustiimi. Tärkeintä lasten ja nuorten liikunnassa on löytää liikunnan ilo ja riemu ja saada se kannettua aina aikuisikään asti.

Lajeja on mahdollisuus harrastaa, ja jos kipinä iskee tosissaan, voi aina laittaa itseään lisää likoon sen verran, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Vahvuutemme on, ettei harjoittelua kuitenkaan oteta turhan vakavasti ja treenikaverit tukevat toisiaan. Yhteisöllisyys on alusta saakka ollut seuramme ykkösvaltti ja rentoon ja vastaanottavaan ilmapiiriin on helppo tulla mukaan.

Seuran puolesta pyrimme mahdollistamaan liikkumisen mahdollisimman laajalla aikatauluikkunalla. Myös vuorotyöläisillä ja kiireisen elämänrytmin omaavilla on oikeus ja vapaus liikkua. Tämä onnistuu parhaiten kun harjoitusaikoja on sekä aamulla, että illasta. Kun sinulla on riittävä taitotaso mieleisessäsi lajissa, on mahdollista myös sopia omia treenejä salilla muiden seuramme harrastajien kanssa ohjattujen treenien ulkopuolella.
Seuralla on aktiivinen Facebook-yhteisö, sekä WhatsApp-ryhmät joiden avulla tämä onnistuu mutkattomasti.

Tervetuloa treenaamaan Malmille Barreto Helsinkiin!

Kevätkausi 2016 (6 kk) 250 €
-Sisältää kaikki harjoitukset, joihin osaat riittävän taitotason
-Harjoituksia on päivittäin, usein sekä aamulla, että illalla
-Valitse aikatauluusi sopivat harjoitukset

Kuntoliikunta 150 € kevätkausi
-Kuntonyrkkeily
-Kiertoharjoittelu
-Kehonhuolto
-Kehonpainoharjoittelu
-Vetäjinä Laura Jarva ja Tuomas Vaskisalmi

Äiti-Lapsi jumppa sekä perheliikunta 7 €/kerta, 10-kortti 60 €
-Vetäjänä Laura Jarva

Brasilian Jiujitsu
-BJJ lapset (kevätkausi 150 €)
-BJJ nuoret (kevätkausi 150 €)
-BJJ peruskurssi 11.1. alkaen (100 €)
-BJJ jatkavat (Vetäjinä mm. Tuomas Vaskisalmi, Mika Kokkonen, Kalle Laukkanen, Petri Päkki, Jani Määttä, Justus Hirvi ja Antti Hukkanen

Lukkopaini
-Vetäjinä mm. Petri Päkki, Jani Määttä, Otto Kuikka, Mikko Hynninen ja Tuomas Vaskisalmi
– Treenaamme myös paljon ilman pukua ja ohjatuissa aikatauluissa on No GI 2x viikossa. BJJ:n peruskurssin jälkeen voit osallistua halutessasi myös lukkopainitreeneihin. Otamme myös suoraan mukaan jatkavien ryhmään jos sinulla löytyy aiempaa kokemusta.

Thaiboxing
-Thainyrkkeily jatkavat
-Thainyrkkeilyn peruskurssi 12.1. alkaen (100 €)
-Vetäjänä Jarkko Stenius

Vapaaottelu
-Seurassamme on vahva mattokamppailuosaaminen sekä ammattitaitoista pystyosaamista. Vapaaottelutreenejä järjestämme 3x viikossa. Jos olet kiinnostunut vapaaottelusta ja haluat mukaan jatkavien ryhmään mutta sinulla ei ole aiempaa kokemusta lajista niin parhaiten se onnistuu käymällä BJJ:n peruskurssi. Otamme myös mukaan suoraan jatkavien ryhmään ihmisiä jos sinulla on aiempaa kokemusta.

Seuran jäsenmaksu on 20 €.

Categories: BlogNews